Versjon 7.0 av Adwords Editor til Windows og Mac er nå ute. AdWords Editor gjør deg i stand til å kopiere alle kampanjene i din Adwords-konto og arbeide effektivt med dem, direkte på din maskin. Dersom du enda ikke har opprettet din nyttårskampanje, er AdWords Editor et effektivt verktøy for å foreta enkle, eller omfattende endringer i dine eksisterende kampanjer eller opprette nye.


Den nye versjonen inneholder blant annet data for førstesidebud og søkeordenes kvalitetspoeng, i tillegg til flere oppdateringer for verktøyene i Editor. Les mer om disse og andre, nye funksjoner i Versjonsmerknadene.

Dersom du ikke benytter Adwords Editor allerede, kan du besøke vår hjemmeside og klikke på "Last ned AdWords Editor" for å komme i gang. Dersom du er eksisterende bruker, vil du se en melding om hurtig å oppgradere til versjon 7.0 neste gang du starter programmet.

Vær oppmerksom på at dere som eksisterende brukere av Adwords Editor må hente deres konto på nytt etter oppgraderingen. For å lagre kommentarer og endringer som enda ikke er overført før oppgradering kan du velge å gjøre dette underveis i oppgraderingen. Etter at oppgraderingen er fullført vil du kunne importere din backup med kommentarer og endringene som ikke er overført. Dersom du ønsker å vente med å oppgradere, kan du selvsagt også gjøre dette.

Dersom du vil vite mer om fordelene med å anvende AdWords Editor for å administrere deres AdWords-kampanjer offline, viser vi til ofte stile spørsmål. Alle instruksjoner og tips finnes også i Adwords Hjelp. Dersom du har ytterligere spørsmål om AdWords Editor, kan du stille dine spørsmål i vårt Google Adwords Forum for annonsører.