I dagens økonomiske klima blir datadrevne beslutningsprosesser knyttet til markedsføring og nettsteder stadig viktigere. Solide ferdigheter innen Google Analytics er mer etterspurt enn noensinne. Men selv om du bare så vidt er i gang med å lære om Google Analytics, har vi gode nyheter til deg.

Vi har nylig lansert et nettbasert kurs i nettanalyseteknikker og implementerings-, administrasjons- og analyseverktøy for Google Analytics. Kurset er gratis for alle interesserte. I tillegg tilbyr vi en test du kan ta for å få dokumentert din individuelle kvalifisering for Google Analytics.

Denne koster USD 50, og tilbys for øyeblikket bare på engelsk. Ved bestått test blir du registrert som kvalifisert i Google Analytics. Du må svare riktig på minst 75 % for å få bestått, så selv om du allerede anser deg selv for å være ekspert, bør du i hvert fall gjennomgå det nettbaserte kurset før du tar testen.

Hvis du vil ha mer informasjon eller starte kurset, går du til ConversionUniversity.com. Der finner du en oversikt over vanlige spørsmål med nærmere opplysninger og en kobling til testen for Google Analytics.

Lykke til!