Som en del av vårt arbeid med å hjelpe brukere med å finne informasjonen de leter etter på internett, er vi i dag glade for å kunngjøre lanseringen av Nettstedkoblinger for annonser.

Nettstedkoblinger for annonser er en ny AdWords-funksjon som lar deg øke verdien på de eksisterende AdWords-annonsene ved å oppgi flere koblinger til innhold som ligger dypt inne på nettstedet dit.

I stedet for å sende alle brukere til den samme destinasjonssiden, vil Nettstedkoblinger for annonser vise opptil fire ekstra destinasjonsadresser på den søkebaserte tekstannonsen som brukere kan velge fra. Når du gir brukere flere alternativer, kan du opprette rikere, enda mer relevante annonser som øker verdien for ditt varemerke samt andre målrettede søkeord.


Når du presenterer flere koblingsalternativer, blir det enklere å lede brukere dypere inn på nettstedene. Der kan du peke mot bestemt nettstedinformasjon, som for eksempel gaveregistrering, spesialtilbud, ferietilbud eller arrangementsrelaterte tilbud og butikkoversikt.

Med Nettstedkoblinger for annonser kan kundene få raskere tilgang til informasjonen som er viktig for dem, og på den måten få hjelp til å finne det de leter etter, samtidig som de ledes dypere inn i konverteringstrakten dere har satt opp.

Selv om Nettstedkoblinger for annonser er tilgjengelig for alle annonsører, vil alternativet om å konfigurere Nettstedkoblinger for annonser bare vises for annonsører som har annonser over en bestemt kvalitetsterskel.

Hvis kontoen oppfyller kravene for å kjøre denne funksjonen, finner du alternativet for å konfigurere Nettstedkoblinger for annonser under fanen Kampanjeinnstillinger. Det vises som "Vis flere koblinger til mitt nettsted" under delen Annonseutvidelser.

Hvis du vil vite mer om Nettstedkoblinger for annonser, kan du lese våre vanlige spørsmål.