Visste du at du nå kan dykke dypere ned i søkene dine på Google? Ved hjelp av søkealternativene på venstre side av søkeområdet kan du nå velge å se resultatene presentert på forskjellige måter og etter forskjellige kriterier alt ettersom hvilke typer resultater du ønsker for søket ditt.

Det er enkelt, bare trykk på "Vis alternativer", så får du opp alternativene du kan velge:Standardvalget er at alt ser ut som det pleier:


For akkurat dette søket kan det kanskje være like interessant å kun se videoresultater, så da trykker du enkelt på "Videoer", og vips får du se de videoene som passer best for akkurat ditt søk:


I Google er vi opptatt av at du skal finne rett resultat på kortest mulig tid. Derfor har vi veldig nylig lagt til muligheten for å få se et bilde av resultatsiden før du trykker på den. Det gjør det lettere for deg å avgjøre om resultatet er det du er på jakt etter eller ikke. Trykk på forhåndsvisning, så får du se et bilde av resultatsiden til høyre for søkeresultatet:

I noen tilfeller kan det være mest interessant å se hva som blir skrevet om ditt søk på blogger på internett. For å se de mest aktuelle innleggene kan man for eksempel begrense dette til innlegg skrevet den siste uken.


Vi håper du finner deg til rette med de nye søkealternativene, og ønsker deg en riktig god jul fra alle oss i Google Engineering.

Postet av Håvard Husevåg Garnes og Petter Wedum, Softwareingeniører i Google.