Vi er glade for å kunne lansere nytt nettsted, det engelske AdWords Small Business Center. Vi har fått flere forespørsler om en AdWords ressurs med fokus på opplæring og tips for små og mellomstore bedrifter og idag følger vi opp dette bSkriftstørrelseehovet. Dette læringssenteret tillater deg å dele suksesshistorier og nøkkelinformasjonen du trenger for en vellykket AdWords-konto.


Lær det grunnleggende
Enten det er første gang du buker AdWords eller ikke, vil AdWords Small Business Center gi deg muligheten til å utforske de temaer du trenger. Det dekker alt fra strategier for å lage gode reklamer til hvordan du kan forbedre din nettside, alt i et enkelt og brukervennlig format.

Hold deg oppdatert
Hold deg oppdatert ved å besøke Inside AdWords-bloggen direkte fra den nye nettsiden. Det gjør det enkelt å lese om de nyeste trendene og produkt oppdateringer og bruker dem til å utvide virksomheten.

Utforsk nye muligheter
Lyst til å diskutere et av tipsene på nettsiden med en annen bedriftseier? Besøk vårt nye forum, AdWords Small Business Corner, et diskusjonsforum der andre små og mellomstore bedrifter som bruker AdWords utveksler råd om strategier som har hjulpet dem å vokse. Bruk forumet til å dele dine AdWords-erfaringer eller til å lære noe av andre.

Vi håper du vil dra nytte av det nye nettstedet, sjekk det ut idag!

Hold utkikk etter vår blogg-post om AdWords Train and Gain, en utfordring som skal hjelpe dere å bli mer suksessfulle online-markedsførere. Vi vil gi bort premier som for eksempel Android-telefoner og for en heldig vinner en tur til Sydney, Australia for en gratis konsultasjon med en AdWords-ekspert. Meld deg på nå og få detaljer og regler.