Vi har gleden av å kunngjøre den første AdWords Train & Gain-konkurransen.

Dere har bedt oss om anbefalinger om hva du kan gjøre med AdWords-kontoen, så vi har laget en liten oppskrift på hvordan dere kan få bedre resultater av annonsering på Internett.


AdWords Train & Gain-konkurransen starter 4. oktober. Du er invitert til å delta.

Når du har registrert deg, får du hver uke en liste over enkle trinn for forbedring av AdWords-kontoen. Så logger du deg på kontoen to ganger i uka, og følger forslagene om hvordan du kan få bedre resultater fra kontoen. Etter fire uker har du lært mange nye måter å forbedre AdWords-kontoen på. Hvis du gjennomfører alle trinnene, kan du vinne en Android-telefon. Eller en gratis konsultasjon med en AdWords-ekspert – i Sydney i Australia.


Her får du en forsmak på det du kan lære.

* Forbedre annonsetekstene: Skriv annonsetekster som fremhever dine konkurransefortrinn: lav pris, spesielle tjenester, gratis frakt, osv.
* Bruk negative søkeord: Angi hvilke søkeord du ikke vil at annonsen din skal vises for. Dette bidrar til å holde kostnadene nede ved å hindre klikk fra folk som ikke er ute etter det du selger.
* Begynn å spore salg og potensielle kunder: Se hvor annonsekronene dine arbeider mest effektivt, og sats på det som gir salg.

Vi håper du vil registrere deg for AdWords Train & Gain, så du kan se det selv: Det tar ikke lang tid å forbedre resultatene drastisk. Les mer.

Skrevet av Jo Hainsworth - Product Marketing Manager, og Jonas - Inside AdWords-teamet