Vi takker for alle tilbakemeldinger dere har gitt om søkeordverktøyet. Det første vi fikk vite, var at dere ønsker flere søkeord som er bedre målrettet mot kontoer og søk, og vi mener at vi har gjort forbedringer på dette området. Vi har også lagt til funksjoner som bedre filtre og mulighet til å stjernemerke søkeord og kopiere dem som tekst. Og vi gir oss ikke ennå! Dere kan fortsatt fortelle hva som er viktig for dere ved å gi oss tilbakemelding. Nedenfor er en mer detaljert beskrivelse av noen av de nye funksjonene.

Tre nye måter å filtrere og avgrense en søkeordliste på: 
Med de nye oppdateringene kan du (1) velge spesifikke ord som skal inkluderes i eller utelates fra søkeordlisten, (2) bruke knappen Lignende resultater til å søke etter ord som ligner på de spesifikke søkeordforslagene som er valgt i tabellen, eller (3) bare få resultater som inneholder de eksakte ordene eller uttrykkene (samt nærliggende synonymer) som er skrevet inn i søkefeltet.
Legge til stjerner i søkeord
Legg til stjerner i søkeord som du vil lagre mens du fortsatt søker etter nye søkeordforslag.
Stjernemerkede søkeord vises i panelet Stjernemerket på venstre side i verktøyet.

Knappen Vis som tekst
Vis valgte søkeord i tekstformat, slik at du enkelt kan redigere dem og lime dem inn i et regneark eller AdWords Editor.Som nevnt er det viktig at dere fortsetter å gi oss tilbakemelding. Fortsett å sende oss kommentarer slik at vi kan forbedre produktet ytterligere.


Skrevet av Baris Gultekin - Group Product Marketing Manager, og Jonas Paulsen - Inside AdWords teamet