Omtaler har mye å si. Når du skal foreta en beslutning, er det vanlig å henvende seg til mennesker du stoler på. Men hva med anbefalte klikk? Hvordan kan det å få et forslag fra en venn eller kollega når du trenger det, være så enkelt som å ha en samtale i gangen, eller enda enklere?

Vi vil gjøre det enkelt for Google-brukere å få anbefalinger fra menneskene de stoler på når de søker. Derfor lanserer vi +1-knappen. Med et enkelt klikk, lar +1 påloggede Google-brukere anbefale innholdet de liker på Internett til venner og kontakter når det er mest nyttig, under Google-søk.+1 er en enkel idé. La oss bruke Bjørn som eksempel. Når Bjørn logger seg på Google-kontoen sin og ser en av annonsene dine eller organiske søkeresultater på Google, kan han gi +1 til det og anbefale siden din for hele verden.

Neste gang Bjørns venn Mari er logget på og søker på Google og siden din vises, kan det hende hun ser en personlig merknad som informerer henne om at Bjørn har gitt +1 til den. Bjørns +1 hjelper Mari med å bestemme seg for om det er verdt å sjekke ut nettstedet.Vi forventer at personlige merknader hjelper brukerne med å finne ut når dine annonser og organiske søkeresultater er relevante for dem, og på den måten øker sjansen for at de ender opp på ditt nettsted. Du behøver ikke foreta justeringer i annonseringsstrategien basert på +1-knapper, og måten vi beregner kvalitetspoengene på, endres ikke (selv om +1 vil være ett av de mange signalene vi bruker for å beregne rangeringen i organiske søk). Tenk på +1-knapper som en forbedring som kan hjelpe allerede vellykkede søkekampanjer med å få enda bedre resultater.

Til å begynne med, vil +1-knappen bare vises for engelske søk på Google.com, men vi arbeider med å legge til flere språk i fremtiden. Du behøver ikke foreta noen endringer i kampanjene for at +1 skal hjelpe deg. I løpet av de neste ukene vil vi legge til +1-knapper på annonser og søkeresultater på Google.com, men +1-knappen er ikke bare for søkesider. Vi arbeider med en +1-knapp som du kan legge på sidene dine også, noe som gjør det enkelt for brukere å anbefale innholdet på Google-søk uten å forlate nettstedet ditt. Hvis du vil bli varslet når +1-knappen er tilgjengelig for ditt nettsted, kan du registrere deg for e-postoppdateringer på +1-nettstedet for nettredaktører.

+1-knappen er det neste trinnet i vår tilnærming for å finne relevans gjennom forhold på Internett. Vi gleder oss til å bruke +1 til å gjøre søk, og søkekampanjene dine, mer personlige, relevante og inspirerende. Og vi håper du gleder deg også.

Skrevet av Emily Moxley - Product Manager og Jonas Paulsen - Inside AdWords teamet