I del ni i serien for nybegynnere, eller annonsører som bare trenger å få repetert det grunnleggende ved AdWords, skal vi snakke om hvordan du kan bruke det gratis nettbaserte verktøyet, Konverteringssporing. Dette er en enkel funksjon i AdWords, som hjelper deg med å spore salget og konverteringene, og dermed også avkastningen på kostnadene for nettbasert annonsering.

Fordelene med Konverteringssporing er ikke bare at det er gratis, men at det gir deg informasjon og får deg til å forstå hva som skjer etter at en bruker klikker på annonsen din. Når du vet hvilke klikk som oftest fører til konverteringer, kan du bruke pengene dine på en mer effektiv måte. Konverteringssporing er også en viktig del av budgivningsstrategien din når du skal bestemme hvor mye du vil by på hvert søkeord, på grunnlag av de faktiske resultatene. Med andre ord hjelper konverteringssporing deg med å forbedre avkastningen.

Hvis du ønsker å oppnå en bedre forståelse av Konverteringssporing og hvordan det fungerer, kan du vise denne gratis nettbaserte veiledningen, free online tutorial, for annonsører fra AdWords nettbasert opplæring. Vi håper at disse tipsene vil være nyttige for deg når du annonserer med AdWords. Ikke glem å se begynnerveiledningen for AdWords i brukerstøtten for AdWords hvis du ønsker mer informasjon og veiledning. Sist, men ikke minst, må du huske å holde utkikk etter neste innlegg i denne bloggserien for nybegynnere.


Skrevet av: Kristin Sarstedt – Inside AdWords
Publisert av: Mi Tu Le - Inside AdWords