Er du en webutvikler? Et digitalt markedsføringsbyrå? Arbeider du med søkemotoroptimalisering eller søkemotormarkedsføring? Eller tilbyr du web-relaterte tjenester til små eller mellomstore bedrifter? Da bør du lese denne blogposten…

I Google er vi fast bestemt på å styrke den digitale økonomien, og dette kan vi gjøre gjennom å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å lykkes på internett.

Vi ser at mange små og mellomstore bedrifter benytter byråer og frilansere for å håndtere bedriftens tilstedeværelse på nettet samt bistå med digital markedsføring. Gjennom lanseringen av vårt nye partner- og utdanningsprogram Google Engage, håper vi å kunne gjøre jobben enklere for byråer og enkeltpersoner som jobber med Google AdWords og andre produkter fra Google.De som velger å delta i Google Engage vil få gratis tilgang til utdanningsmateriale eksklusivt for Engage-medlemmer. De vil også få tilbud om annen støtte som hjelper dem med å bli bedre konsulenter innen digital markedsføring.

Vårt mål er at Engage skal hjelpe bedrifter som tilbyr digitale tjenester med å få nye kunder samt skape merverdi for sine eksisterende kunder. Så dersom du arbeider med webutvikling, er et byrå som jobber med markedsføring, SEO, SEM, IT eller tilbyr lignende webtjenester, kan du søke om medlemskap i Engage-programmet i dag.

For mer informasjon, besøk Google Engage.


Skrevet av: Harald Skaarn
Publisert av: Mi Tu Le