I mars i år annonserte vi +1-knappen på søkeresultater i engelsk på Google.com - en måte folk som liker nettstedet ditt kan hjelpe venner og andre brukere å finne frem til ditt innhold på nøyaktig i beslutningsøyeblikket. I dag vil +1-ere begynne å bli bist på Google's søkeresultater over hele verden. Vi begynner med nettsteder som Google.co.uk, Google.de og Google.fr, og utvider deretter til andre søkesider i løpet av de kommende ukene.Men +1-ere er ikke bare for søkeresultater. +1-knappen er tilgjengelig også for ditt nettsted, noe som gjør det lettere for brukere å anbefale dine sider etter at de har besøkt dem.

Vi har samarbeidet med noen få nettsteder der du vil få se +1-knapper i løpet av de kommende dagene.


Du kan legge til +1-knappen på nettsiden din ved å gå til verktøyet for +1-knappen på Google Webmaster Central. Du vil kunne konfigurere en liten kodebit og legge den inn i sidene på nettstedet ditt, der du vil at +1-knappen skal vises.

Vi regner med at personlige kommentarer vil hjelpe brukere til å forstå når annonsene dine og organiske søkeresultater er relevante for dem, og øke mulighetene for at de vil ende opp på ditt nettsted.

Du trenger ikke endre på annonsestrategien din baserrt på +1-knapper, og måten vi beregner kvalitetspoeng på forblir den samme (selv om +1-ere kommer til å være en måtene vi beregner organisk søkerangering på).

Tenk på +1-knappene som en utvidelse som kan bidra til at allerede vellykte søkekampanjer gjør det enda bedre, nå, på globalt nivå.

For å lære mer om +1-knappen og hvordan den påvirker dine søkeannonser, gå til Google annonse
innovasjoner.


Skrevet av:  Inside AdWords Teamet
Publisert av: Mi Tu Le, Inside Google AdWords