Følgende endringer gjelder kunder i Europa, Midtøsten og Afrika

Hvis du bruker AdWords, har du samtykket i vilkårene våre. Disse vilkårene er viktige for at vi skal ha en felles forståelse av grunnleggende ting som retningslinjer, kontoavslutning, betaling, tvisteløsning og erstatningsansvar.

 
På grunn av utviklingen av annonseplattformene våre og den globale veksten må vi foreta noen endringer for å holde tritt. I dag ruller vi derfor ut nye vilkår for mange av AdWords-kundene våre i Europa, Midtøsten og Afrika.

 
Hva er nytt?

En av de viktigste endringene du vil legge merke til i de oppdaterte vilkårene, er at de er tilrettelagt for nye annonseringsprodukter og -tjenester. I enkelte tilfeller tilbyr vi for eksempel nå annonsevisning fra tredjeparter. Du finner derfor bestemmelser for hvordan vi løser tvister i forbindelse med annonsevisning. Andre endringer omfatter oppdaterte linker til retningslinjene og bedre samsvar mellom vilkårene for annonsering globalt.

 
Det er viktig at du handler

Du har 45 dager på deg til å gjennomgå og godta de nye AdWords-vilkårene. Hvis du ikke godtar dem innen 45 dager, kan det hende at visningen av annonsene dine stoppes midlertidig inntil du har gjennomgått og godtatt dem.

 
For å gjennomgå og godta de nye AdWords-vilkårene logger du deg på kontoen din på https://adwords.google.no. Du blir automatisk ført til en side med de oppdaterte vilkårene. Deretter klikker du for å vise at du godtar dem.

Ser du ikke de nye vilkårene når du logger deg på kontoen?

Ingen grunn til bekymring. Hvis du ikke ser de nye vilkårene når du logger deg på kontoen din, trenger du ikke å gjøre noe akkurat nå. Siden vi oppdaterer de nye vilkårene i bolker, kan det hende at din oppdatering skjer på et senere tidspunkt. Det kan også hende at vilkårene allerede er godtatt av noen som har godkjenning til å handle på dine vegne (f.eks. et annonsebyrå eller noen du har godkjent som økonomisk ansvarlig for kontoene dine).

 
Finn ut mer
Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom de oppdaterte vilkårene.  Hvis du vil vite mer om denne endringen i vilkårene, inkludert en fullstendig liste over land og territorier der endringene gjelder, kan du gå til AdWords-brukerstøtten.

 

Innlegget er skrevet av Mark Martel, Google-annonser teamet

Postet av Janne Smith, Google AdWords-teamet