Alle bedrifter er bygget rundt én og samme ting: kundene. Det er kundene som gjør at bedrifter blomstrer. Det er lidenskapen de viser for det du driver med som gjør det å drive bedrift så givende. For mange bedriftseiere er kundene mer enn bare kjøpere – de er stamkunder, forkjempere og venner. De er folk du har et forhold til.


Gjennom Internett får stadig flere bedrifter et forhold til folk. Men fra brukerne våre vet vi at det kan være vrient og tidkrevende å finne frem til disse lojale kundene. Det burde det ikke være. Derfor presenterer vi Google min bedrift – som gjør at bedrifter kan finne frem til folk, helt enkelt og helt gratis. 


Med Google min bedrift samler vi alle måtene Google hjelper bedrifter på nett på – på ett og samme sted:
  • Oppdater bedriftsinformasjon på Google Søk, Maps and Google+ fra ett og samme sted, så det blir lett for kunder å komme i kontakt med deg.
  • Legg til bilder av bedriften din og en virtuell omvisning i lokalene dine, så folk ser hva som gjør bedriften din unik.
  • Ha direkte kontakt med fans og kunder gjennom å dele nyheter, arrangementer og andre viktige oppdateringer fra Google+-siden din
  • Holde øye med anmeldelser folk skriver hvor som helst på nettet, og responder på Google-anmeldelser.
  • Forstå hvordan folk finner og samhandler med bedriften din gjennom spesialtilpasset statistikk og integrering med AdWords Express.
  • Oppdater informasjonen hvor som helst og når som helst med Google min bedrift-appene for Android og iOS (kommer snart).I tillegg til å la nye bedrifter komme i gang med Google min bedrift, oppgraderer vi også eksisterende brukere av Steder for bedrifter og Google+-oversikten til denne nye pakken.


Enten lidenskapen deres er å lage håndlagde hatter, ferske krabbekaker eller lokalt mikrobrygg – stadig flere bedrifter får et forhold til folk gjennom Google.

For å finne ut mer om hvordan din bedrift kan bygge opp forhold til folk, gå til google.no/mybusiness

Skrevet av Dan Pritchett & Dennis Troper

Postet av Janne Smith, Google AdWords teamet