For noen år siden presenterte vi Google Content API for Shopping for å hjelpe deg med å administrere og oppdatere produktinformasjonen din programmatisk og i stor skala. I dag er vi glade for å kunne kunngjøre en ny versjon av dette API-et, som gir deg mer innsikt i datakvaliteten din og nye muligheter for å holde dataene ferske.
Med denne nye versjonen kan du for eksempel:
  • Få informasjon om datakvalitet på varenivå, og se om en vare ble avvist fordi nettadressen til landingssiden din ikke fungerer på en mobil enhet, eller fordi de unike produktkodene dine er unøyaktige.
  • Oppdatere pris og tilgjengelighet for én eller flere varer mye raskere, slik at kundene dine har de mest oppdaterte prisene og vet hva som er på lager før de klikker videre til nettstedet ditt.
  • Integrere med Google Shopping enklere takket være støtte for et bredere utvalg programmeringsspråk og dataformater.
Selv om den nåværende API-et fortsatt er tilgjengelig frem til slutten av februar 2015, oppfordrer vi deg til å ta i bruk den nyeste versjonen av API-et og utnytte disse nye funksjonene så tidlig som mulig.
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke sentralen for Content API for Shopping. Sjekk støtteforumet for Content API for Shopping hvis du lurer på noe.
Skrevet av Eric Tholomé, direktør for produktadministrasjon hos Google Shopping

Postet av Janne Smith, Google AdWords teamet