I løpet av de nærmeste ukene implementerer vi dynamisk remarketing for alle vertikaler, inkludert hoteller, flyreiser, eiendom, rubrikkannonser, jobber, bil, økonomi og utdanning. Etter lanseringen av dynamisk remarketing for forhandlere har mange annonsører, blant annet Bebe Stores, Netshoes og Build Direct, fått enda bedre resultater og større fortjeneste fra remarketingkampanjene sine.

Fremhev det som er viktigst for kundene
Med dynamisk remarketing får de besøkende se skreddersydde annonser for produktene de har sett på på nettstedet ditt, og relaterte produkter som kanskje interesserer dem. Tenk deg at du selger biler og kan tilby hundrevis av merker og modeller i flere byer. Med dynamisk remarketing kan du lage én annonse med et budskap som tilpasses dynamisk til de besøkende på nettstedet ditt. Du kan for eksempel vise annonser for biler de har sett på på nettstedet ditt, og lignende biler i samme by og prisklasse. Kunder i flere vertikaler som har brukt betaversjonen, rapporterer i gjennomsnitt en dobling i konverteringsfrekvensen og 60 % reduksjon i kostnad per kjøp (CPA) etter at de begynte å bruke dynamiske annonser i remarketingkampanjene sine.*

Annonser skapt for flere skjermer
Når annonsører legger til mobilmålretting i remarketingkampanjene sine, får de i gjennomsnitt 15 % høyere konverteringsvolum til samme pris. Derfor er alle malene for dynamisk remarketing mobiloptimalisert, slik at du enkelt kan vise annonser på flere skjermer. Finn ut mer.

Optimalisert for konverteringsverdi

Hvis du tar i bruk dynamisk remarketing med automatisk budgivning, kan du få bedre resultater ved at det beregnes optimale bud i sanntid for hver visning. Dette betyr at dersom du selger et kamera til 8000 kr og en lommelykt til 200 kr, prioriterer AdWords-systemet automatisk konverteringene verdt 8000 kr fremfor de som er verdt 200 kr. Dermed får du maksimert den samlede verdien av konverteringene, ikke bare antallet konverteringer. Finn ut mer.

Skap resultater med dynamisk remarketing  

Reiseliv: Hotel Urbano laget én enkelt dynamisk annonse som viste de potensielle kundene en pakkereise, et hotell eller et cruise, alt etter hva som var mest relevant. Med dynamiske annonser fikk de 38 % høyere avkastning på annonseringsforbruket og 415 % høyere inntekter sammenlignet med standard remarketing. Mariana Filippo, som er seniormarkedsanalytiker hos Hotel Urbano, forteller at dette gjorde bedriften mer effektiv «ettersom vi ikke trenger å endre reklamer for 4000 pakkereiser i 183 land hver dag. Vi kan annonsere i det omfanget vi ønsker, og vi får vist riktig annonse til riktig bruker.»


Flyreiser: Jet Airways tilpasset annonsene basert på hvor og når folk lette etter flyreiser. Dermed kunne passasjerer som ville reise fra New York til London, se spesialtilbud på billetter på businessklasse for nøyaktig den dagen de ønsket å fly. Bedriften fikk dobbelt så mange konverteringer til 65 % lavere CPA da de begynte å bruke dynamiske annonser i remarketingstrategien sin.


Lokale tilbud: Indias største B2B-markedsplass på nettet, IndiaMART, begynte å bruke dynamisk remarketing for å anbefale nye leverandører til eksisterende kunder. Dette førte til 400 % økning i antall potensielle salg til 60 % lavere CPA. Saugata Halder, som er sjef for produktmarkedsføring hos IndiaMART, har følgende råd: «For markedsplasser som oss er det avgjørende å kunne vise frem det brede produktutvalget som er tilgjengelig for kjøperne. Med dynamisk remarketing kan vi nå ut til en større andel av kundene med personlig tilpassede annonser og få mest mulig igjen for markedsføringen.»


Kom i gang

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kommer i gang, kan du gå til brukerstøtten for AdWords. Hvis du bruker Google Analytics, kan du gå til brukerstøtten for Google Analytics og finne ut hvordan du kan bruke de eksisterende taggene dine for å komme i gang med dynamisk remarketing.

Skrevet av Jyoti Vaidee, produktsjef for dynamiske bannerannonser
Upplagt av Marcus Holgersson, Google AdWords

*Kampanjeresultatene kan variere fra annonsør til annonsør.