De siste to månedene har vi lansert en rekke verktøy for avanserte AdWords-brukere. Med disse verktøyene forenkles både arbeidsflyten og kampanjeadministrasjonen for disse annonsørene. I dag lanserer vi en spennende oppdatering til et av de mest populære verktøyene våre – AdWords Editor.

AdWords Editor 11.0 er den største oppdateringen vi har gjort av programmet siden det ble utgitt i 2006. Programmet har fått en helt ny utforming: Vi har forbedret alle de gamle funksjonene og lagt til nye, slik at du får gjort mer på kortere tid. Med den nye visuelle utformingen og det enda mer effektive grensesnittet er det enklere for deg å se og gjøre endringer i alle kontoene og kampanjene dine.


Administrer kontoer og elementer samtidig

I AdWords Editor 11.0 kan du åpne flere vinduer for å se forskjellige deler av kontoen din samtidig. Nå kan du for eksempel åpne et nytt vindu for å se søkeordlisten din samtidig som du lager annonser. Det er også enkelt å administrere flere kontoer samtidig. Du kan nemlig åpne så mange kontovinduer du vil. De kan plasseres ved siden av hverandre, og du kan til og med kopiere eller dra og slippe elementer mellom dem. Du kan også legge til og administrere alle kontoene dine, laste ned data og overvåke statusene i den nye kontobehandlingen.

Finn det du ser etter, raskere

Etter hver som kontoene dine øker i omfang, kan det være en utfordring å finne det du leter etter. I AdWords Editor 11.0 har vi lansert et nytt panel for valg av typeoversikter. Med denne funksjonen er det ikke lenger nødvendig å navigere ved hjelp av faner. Du kan raskt utføre vanlige oppgaver samtidig som du har umiddelbar tilgang til kampanjene, de avanserte funksjonene og innstillingene dine.

                                            

Hvis du leter etter noe bestemt, kan du bruke det forbedrede avanserte søkefeltet. Du kan nå ta i bruk flere søkekriterier og filtre, og til og med lagre populære søk for senere bruk. Når du har funnet det du leter etter, er det lett å navigere og gjøre endringer med enkle hurtigtaster (for Mac og Windows). Gå til en annonsegruppe, og opprett et nytt sett med søkeord på få sekunder. Du finner også raskt favorittverktøyene dine for masseredigering i alle visningene. Med disse verktøyene kan du finne og erstatte annonsetekst med bare noen få klikk, eller endre bruken av store bokstaver i flere søkeord samtidig.

Utfør mange handlinger samtidig

Det er enda enklere å gjøre omfattende endringer i AdWords Editor 11.0. Med avansert flervalgsfunksjonalitet er det enkelt å se og oppdatere bestemte deler av kontoen din. Velg en hvilken som helst kombinasjon av kampanjer og annonsegrupper for å se de tilhørende annonsene eller søkeordene. Lim dem deretter inn i flere kampanjer og annonsegrupper samtidig.

Administrer det delte biblioteket ditt for å tilordne budstrategier og nettstedslinker til flere kampanjer og annonsegrupper. Med verktøyet for å gjøre flere endringer kan du nå automatisk organisere teksten din i rader og kolonner etter hvert som du legger til, oppdaterer eller fjerner flere elementer. Med ett klikk kan du nå se en detaljert logg over de siste endringene du har gjort. Du får også muligheten til å angre eller gjøre om flere endringer rett etter hverandre eller samtidig – og det er både raskt og enkelt.

Oppgrader til AdWords Editor 11.0

Den nyeste versjonen av AdWords Editor er nå tilgjengelig globalt for Mac og Windows. Oppgrader i dag! Du finner mer informasjon om AdWords Editor 11.0 i brukerstøtten for AdWords.

Tidligere versjoner av AdWords Editor støttes i fire måneder fremover, slik at du har tid til å oppgradere. Du kan bruke AdWords Editor uten avbrytelser ved å oppgradere innen 2. april 2015.

Skrevet av Geoff Menegay, produktansvarlig for AdWords Editor
Posted by Marcus Holgersson, Google AdWords