Sent i fjor lanserte vi AdWords Editor 11.0, som utgjør den mest omfattende oppdateringen av dette verktøyet siden første versjon fra 2006. I dag lanserer vi nok en spennende oppdatering for AdWords Editor, og denne oppdateringen er tilgjengelig for alle annonsører over hele verden. Den nye versjonen har full støtte for etiketter, oppgraderte nettadresser, oppringningsannonser, annonser i mobilapper og mye mer. Vi går gjennom detaljene nedenfor.

Etiketter

Som et resultat av tilbakemeldinger fra brukerne har AdWords Editor nå full støtte for etiketter. Med etiketter kan du effektivt organisere objekter i kontoen din – for eksempel kampanjer og søkeord – i hensiktsmessige grupper, slik at du raskt og enkelt kan filtrere etter og lage rapporter for dataene som er mest relevante for bedriften din.


Nå kan du opprette, redigere eller slette etiketter på Etiketter-fanen i det delte biblioteket i AdWords Editor. Du kan tilordne eller fjerne etiketter for kampanjer, annonsegrupper, søkeord og annonser i de respektive datavisningene. Du kan også filtrere visningene ved hjelp av etiketter og eksportere og importere alle kontoendringer relatert til etiketter.


 Oppgraderte nettadresser

Tidligere i år lanserte vi oppgraderte nettadresser for at du skal kunne spare tid når du administrerer sporingsinformasjon til nettadresser, få redusert hyppigheten Google gjennomsøker nettstedet ditt med, og få tilgang til nye verdisporingsparametre og egendefinerte sporingsparametre. For at det skal bli lettere å oppgradere til det nye systemet før 1. juli, har vi lagt til støtte for oppgraderte nettadresser. Du kan nå oppgradere destinasjonsadressene dine i AdWords Editor, og etter oppgraderingen kan du administrere de endelige nettadressene og sporingsmalene dine i stor skala. Du finner mer informasjon om hvordan du oppgraderer nettadressene dine, i denne artikkelen fra brukerstøtten.

Oppringningsannonser

Med oppringningsannonser kan kundene raskt og enkelt ta kontakt med bedriften din på telefon. Nå kan du opprette og administrere slike annonser i AdWords Editor.

Annonser i mobilapper

Hvis du viser annonser i mobilapper, kan du nå ut til et stadig økende antall personer som bruker mobilenheter for å spille spill, lytte til musikk og bli underholdt. Under «Søkeord og målretting» kan du nå velge at annonsene dine skal vises for bestemte appkategorier, blant annet spesifikke apper (eller plasseringer) og kategorier av mobilapper, for eksempel Spill og Shopping.

Foreldrestatus og tilpassede interesser i GDN

Med demografisk målretting kan du nå ut til folk i hele Google Displaynettverk (GDN) som mest sannsynlig tilhører en viss demografisk gruppe. I tillegg til kjønn og alder kan du nå velge å nå ut til folk på grunnlag av foreldrestatusen deres.

Vi har også lagt til støtte for tilpassede interesser under Målgrupper. Med tilpassede interessemålgrupper kan du opprette egne interessemålgrupper som er skreddersydd for bedriften din, for å nå ut til kunder som er interessert i produktene eller tjenestene dine.

Og mye mer ...

I denne nyeste versjonen av AdWords Editor har vi også oppgradert søkefeltet, lagt til mer støtte for lokalisering og forbedret den generelle navigeringen i brukergrensesnittet. Du kan finne ut mer om alle de nye funksjonene i denne artikkelen fra brukerstøtten.

Oppgrader til AdWords Editor 11.1 i dag.

Skrevet av Geoff Menegay, produktansvarlig for AdWords Editor
Postat av Marcus Holgersson, Google AdWords