Etter et lengre fravær er vi nå tilbake igjen! Fokuset er på neste ukes Hangout. Kommenter også gjerne om du har spørsmål eller synpunkter.

Ukens retningslinjer

Denne uken presenterer vi våre retningslinjer for remarketinglister for Søkeannonser (RLSA). For noen uker siden vi oppdaterte vi Google+-siden vår med informasjon om remarketing, men for søk er det ytterligere informasjon som du bør vurdere. Les mer om dette her.

Uken videotips

Norsk Hangout on Air: Dynamiske søkeannonser

Sara kommer i denne Hangouten til å gjennomgå Dynamiske søkeannonser. Hun vil starte med en introduksjon om hva Dynamiske søkeannonser innbærer,  før hun videre forklarer hvorfor det er lurt å anvende denne annonseringstypen.  Avslutningsvis får vi se hvordan man kan implementere Dynamiske Søkeannonser og optimere en kampanje. Still gjerne spørsmål til Sara allerede nå, eller live neste fredag.

Alt du trenger å gjøre er å påmelde deg her.

Ukens Fun Fact

Vi liker et åpent og livlig kontormiljø. Her ser du et lyst og inspirerende område der man kan ha møter, arbeide selvstendig eller bare ta en kaffe og nyte utsikten. Vi liker å jobbe effektivt og få så mye som mulig ut av det.

GSW_8 Floor_2.jpg

Liker du også å jobbe mindre, men få mer ut av det? Da bør du sjekke ut vår Hangout neste fredag om dynamiske søkeannonser, og les gjerne litt om det her før det.

Skrevet av Marcus Holgersson, Google AdWords
Oversatt av Øyvind Aamold, Google AdWords