Hei alle sammen! Black Friday er bare en uke unna og vi gleder oss! Men er du klar?
Har du laget gode mobiloptimaliserte annonser? Er budsjettet ditt høyt nok til å takle den økte søketrafikken?

Ukens Mikroøyeblikk


Alt handler om tilbudene i disse dager. Kundene nyter godt av at tilbudene kommer tidligere og tidligere. Black Friday er ikke lenger bare én dag, men en måned med gode tilbud og aktiviteter.

Nå som vi nærmer oss denne travle handlehelgen har vi tatt en nærmere titt på netthandel. Vi sjekket ut søketrender på Google, innsikt fra Google kundeundersøkelser og de mest populære kjøpene gjennom vår “same-day-delivery” tjeneste, Google Express. Mobilkjøp skiller seg ut, rundt 50% av personer i alderen 25-34 år bruker telefonen til å kjøpe mens de står i kø i en butikk. Dette er kun en av de interessante trendene vi fant. Les mer her.

Ukens video


Har du sett vår nye “Norske Mobilserie”

I vårt forrige nyhetsbrev introduserte vi den første videoen i serien, der August snakket om det globale og norske mobillandskapet. I denne videoen viser han hvordan du kan optimalisere din kampanjer for mobil. Dufår instruksjoner i å lage mobilannonser og i å justere budene dine.

Du finner den andre videoen her (video 3 og 4 ligger allerede ute for de mest nysgjerrige)

Ukens Fun Fact

Mat er viktig for oss. Faktisk så viktig at en arbeidspult ikke skal være lenger unna et minikjøkken enn 100 meter. Du skal ikke trenge å skynde deg for å hente en kaffe, frukt eller vann. Bildet under viser et av våre minikjøkken.

DOCKS_2 Floor_1.jpg

Ordtaket «beliggenheten har alt å si vi», som vi kjenner fra eiendomsmeglerbransjen, gjelder også annonsering i AdWords. Annonsen din må vises på de rette stedene for å kaste av seg gode resultater, uansett hvor flott den er. Ved hjelp av stedsmålretting i AdWords kan du nå frem til kundene der de er, og der bedriften din kan betjene dem. Du kan angi og senere justere innstillingene for stedsmålretting når som helst. Les mer her.

Skrivet av Marcus Holgersson