Hei alle sammen!
Julen er rett rundt hjørnet, og dette vil derfor være vår siste oppdatering for året. Vi håper at du har satt pris på disse nyhetsbrevene. Gjerne fortsett å fortell dine venner om oss, still spørsmål og kommenter slik at også vi kan forbedre oss.

Ukens Mikroøyeblikk


Forventningene til gaver du skal både gi og få er store nå som julen er rett rundt hjørnet. Dette kan også merkes på YouTube, der antall “unboxing” videoer har fått hele 57% flere visninger siden i fjor. Unboxing videoer viser oppakking og vurderinger av nye produkter og er spesielt populært for elektroniske artikler.

Mange av videoene er skapt av brukere, men selv velkjente merkevarer har begynt å komme på banen. Tenk på hvordan slike videoer kan hjelpe deg å bygge en sterkere relasjon med forbrukerne.
Les mer om unboxing videoer her.

Ukens Video


Siste video i “Den Norske Mobilserien” er nå lastet opp.

I den tredje videoen så vi August fortelle om hvordan du kan vinne på mobil. I den siste episoden følger han videre opp med instruksjoner for hvordan man kan måle mobilkonverteringer. August vil forklare ulike ruter en kunde kan ta før et kjøp blir gjennomført, samt forklare forskjellen mellom mikro- og makrokonverteringer.

Siste video finner du her.

Ukens Fun fact


Hos Google liker vi å dekorere og tilpasse arbeidsplassen etter årstiden. Vi mener at dette bidrar til å bedre humøret vårt, noe som forhåpentligvis også smitter over på kundene. Bildet under viser det finske og danske hjørnet med diverse juledekorasjoner.På samme måte må du tilpasse og justere kampanjene dine etter de ulike sesongene. Dersom du ikke allerede har økt budsjettet og budene dine til jul er tiden nå inne. Lag en sesongbasert kampanje med bestselgerne dine fra forrige jul. Skap også en kampanje med produkter det er høy etterspørsel for etter jul. Det er mange muligheter her og det gjelder å utnytte alle sammen. I denne videoen kan du lese mer om jul og Google Shopping.

Sist, men ikke minst ønsker vi deg og dine en god jul og et godt nyttår!