Velkommen til den andre utgaven av Google AdWords Nordics nyhetsbrev for 2016! Vi håper at du setter pris på bloggen, og legg gjerne igjen kommentarer hvis det er noe spesielt du ønsker å se eller lese mer om i fremtiden.

Ukens Mobiltips

Husk at det er viktig å sørge for at nettsiden fungerer bra på tvers av alle ulike enheter. For brukere som besøker siden deres via mobiltelefon, gjelder det å tilby dem en brukervennlig og mobiltilpasset opplevelse. Hvis nettsiden deres enda ikke er optimert for mobilbrukere, har vi et smart verktøy som tillater deg å se hvordan nettsiden vises på mobiltelefoner. Verktøyet viser blant annet hvor på siden det er forbedringspotensiale, og vil gi tilpassede guider basert på din nettsides behov. Prøv vårt verktøy her for å teste mobilvennligheten for din nettside - Lykke til!

Ukens Video

Har du noen gang lurt på hvordan AdWords fleksible budstrategier fungerer? Daniel og Jakob kommer til å gjennomgå de vanligste budstrategiene i denne videoen. Videoen er spilt inn på forhånd for vårt Google Partner-program, men still gjerne spørsmål i kommentarfeltet under filmen eller her på bloggen og vi vil svare så fort vi kan. Se filmen her! Denne videoen er på engelsk - foretrekker du heller å se en norsk versjon, har vi en annen versjon på vår YouTube-kanal der Janne forteller mer om fleksible budstrategier.

Ukens Fun Fact

Ett av våre absolutt favorittsteder på Googles Dublinkontor er denne broen som dere ser nedenfor. Broen knytter sammen tre bygg på tvers av Barrow Street; Docks, Gasworks og Gordon House. Den ble bygget i 2014 for å gjøre livet enklere for oss slik at vi letter kan gå til møter eller besøke en annen restaurant. Været i Irland er nemlig ikke alltids like pålitelig. :)20160119_134647.jpg


Skrevet av Antti Kauttonen, Google AdWords
Oversatt av Sara, Google AdWords