I dag lanserer vi AdWords-appen for iOS for alle AdWords-kunder over hele verden. Du kan laste den ned fra App Store. Med AdWords-appen kan du nå administrere mange kampanjeaktiviteter fra iPhone-enheten din – uansett hvor du er:
  • Følg med på kampanjeresultater som klikk, klikkfrekvens og kostnad per klikk. 
  • Oppdater bud og budsjetter.
  • Ta i bruk forslag som kan føre til bedre kampanjeresultater.
  • Få varsler og meldinger i sanntid om fakturerings- og annonsestatusen din.
  • Ring en Google-ekspert.
iOS6plus_1536x2048_HOME_GB copy.pngiOS6Plus_3_1600x2560_v1.pngiOS6Plus_4_1600x2560_v1.png


Kunder som The Honest Company, MuleSoft og PMG bruker AdWords-appen for at de enkelt skal kunne administrere kampanjene sine, følge med på kundenes behov og få rask tilgang til viktig forretningsstatistikk – hvor som helst.
«Med denne appen slapp jeg å forlate middagsbordet i den hektiske julehøytiden for å følge med på resultatene og gjøre raske endringer i kontoene mine. Dermed fikk jeg tilbrakt mer tid sammen med familien. Jeg gleder meg til fremtidige oppdateringer!»

– Josh Franklin, sjef for søkemotormarkedsføring i The Honest Company


«Med denne appen har jeg tilgang til data på høyt nivå uansett hvor jeg er. Det kan være nyttig under styremøter eller når jeg trenger en rask oversikt over kampanjeresultatene våre. Muligheten for å kunne gjøre endringer i kampanjene – for eksempel endre bud og budsjett – er også veldig nyttig.»

– Nima Asrar Haghighi, sjef for digital markedsføring og analyse i MuleSoft

«Forbrukerne benytter mobilenheter stadig oftere, og kundene våre i detaljhandelen må ha responsive kampanjer for å kunne oppfylle forbrukernes behov hele døgnet. Med denne appen kan vi enkelt håndtere problemer uten å måtte sitte lenket til en datamaskin. Vi i PMG har kunnet gjøre kontoendringer for kundene våre på kort varsel i alt fra kampanjer til søkeord – og vi har beholdt det høye nivået av kundetilfredshet.»

– Kyle Knox, kontoadministrator i PMGKom i gang

Du kan finne ut mer om AdWords-appen i brukerstøtten for AdWords


Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40.png


Skrevet av Sugeeti Kochhar, produktsjef for AdWords
Innlegg av Antti Kauttonen, Google AdWords Nordics