I dag kunngjør vi en ny og enkel måte for kjøring av annonser i det nye AdWords-grensesnittet, nemlig annonseutvidelser. Med annonseutvidelser kan du utvide AdWords-kampanjene ved å legge til relevante besøksadresser i annonsene.

Hvis du eier virksomheten kan du starte med annonseutvidelser ved å linke en AdWords-kampanje til din Local Business Center-konto. Dersom du ikke eier virksomheten som holder til på beliggenhetene som det annonseres for kan du legge inn adressene manuelt i AdWords.

Når annonseutvidelser er satt opp vil Google knytte dine beliggenheter til brukerens beliggenhet eller søketermer og vise relevante adresses sammen med din tekstannonse. Dersom vi ikke er i stand til å stedfeste brukerens beliggenhet, eller dersom det ikke er noen relevante besøksadresser å vise vil vi vise dine annonser uten adresse.

Dersom du ikke ønsker at Google skal knytte besøksadresser til dine annonser og heller vil ha en bestemt adresse som vises for en bestemt annonse så kan du gjøre dette ved å overstyre innstillingene for annonseutvidelser på kampanjenivå for enkeltannonser.

Dine annonser kan nå vises på Google og Google Maps med relevante annonseutvidelser (besøksadresser)  og som vanlige tekstannonser på våre søke- og innholdsnettverk.

Vi planlegger å gjøre denne funksjonen tilgjengelig i løpet av noen uker, så annonseutvidelser vil bli tilgjengelig for noen annonsører allerede i dag og vil bli synlig for alle i løpet av de kommende ukene.  Hvis du vil vite mer om annonseutvidelser og fordelene med dem, kan du se i brukerstøtten.  Vi håper at du finner ut at utvidelser hjelper deg med å opprette og redigere lokale annonser raskere og enklere.

Skrevet av Håvard - Inside AdWords teamet