Tidligere i år nevnte vi våre planer om å forbedre målingen av konverteringer for visningsannonsekampanjer på Googles innholdsnettverk. I dag lanserer vi en ny funksjon kalt rapportering av konverteringer fra visninger på Googles innholdsnettverk for å hjelpe deg med å forbedre målingen av verdien for visning av annonseringskampanjer.

Visningsannonser er viktig for øking av merkebevisstheten og generering av kjøp. Med rapportering av konverteringer fra visninger kan du bedre måle innvirkningen av visningsannonsekampanjen for de tilfellene der din annonse blir sett, men ikke klikket på øyeblikkelig. Nærmere bestemt måler rapportering av konverteringer fra visninger antall konverteringer innen 30 dager fra din visningsannonse ble vist, og der det ikke ble generert annonseklikk.

Ved hjelp av rapportering av konverteringer fra visninger kan du lettere sammenligne resultatet av kampanjen i Googles innholdsnettverk med resultatet av de andre kampanjene for visningsannonsering. Denne funksjonen kan også hjelpe deg med å finne de beste måtene og stedene å annonsere på, hvordan du best kan optimalisere dine visningsannonsekampanjer, og til slutt hvordan du kan bruke dine annonseringspenger mer effektivt.

Her er et eksempel på hvordan rapportering av konverteringer fra visninger fungerer

La oss si at du selger mat til kjæledyr, og at du måler konverteringer på nettstedets registrering av nyhetsbrev på e-post og handlevognens Takk-sider. Hvis en bruker ser din visningsannonse, ikke klikker på den, men deretter besøker ditt nettsted i løpet av de neste 30 dagene for å registrere seg for nyhetsbrev på e-post og kjøpe et par bokser med organisk kattemat, vil du se to rapporterte visninger av konverteringer på fanen Kampanjer i AdWords.

Fra i dag kan du også gå til fanen Kampanjer i AdWords og aktivere den valgfrie kolonnen for rapportering av konverteringer fra visninger. Du må ha konverteringssporing for AdWords installert for at rapportering av konverteringer fra visninger skal fungere for dine kampanjer.

Hvis du vil lære mer om rapportering av konverteringer fra visninger på Googles innholdsnettverk, kan du gå til brukerstøtten. Vi håper at denne funksjonen vil gi deg bedre informasjon om dine kampanjer og hjelpe deg med å få mest mulig ut av dine visningsannonsekampanjer.