Selv om AdWords er et selvbetjent program, forstår vi at det kan være ganske vanskelig å finne riktig informasjon til riktig tid når du akkurat har begynt å annonsere.

Det er akkurat derfor AdWords har en rekke ressurser som hjelper deg med ulike spørsmål du måtte ha. Ikke alle annonsørene våre kjenner til de ulike ressursene som finnes. Av den grunn tenkte vi at vi ville gi deg en oversikt over hvor du kan finne disse.


AdWords-brukerstøtte

I den offisielle AdWords-brukerstøtten finner du tips og opplæring i hvordan du bruker AdWords, og andre svar på vanlige spørsmål. Informasjonen i AdWords-brukerstøtten er delt inn på følgende måte:

  • Du kan også bruke søkeboksen til å søke etter relevant informasjon.


AdWords' læringssenter

Læringssenteret gir annonsørene leksjoner i AdWords, for eksempel leksjoner for nybegynnere, for eksperter og Google AdWords' grunnleggende eksamen. Det spiller ingen rolle om du er helt ny når det kommer til AdWords. Dersom du vil forbedre annonseresultatene, eller vil lære mer om AdWords, finner du en leksjon som kan hjelpe deg i ditt eget tempo.


Inside AdWords-blogg

Sist, men ikke minst, gir også den engelske Inside AdWords-bloggen annonsører nyheter, informasjon og tips omkring AdWords og annonsering på nett.

Tips: Du finner også AdWords-relaterte videoer på den norske YouTube kanalen