Hvis du er en mobilannonsør, kan du nå velge bestemte telefoner eller operatører der du vil at annonsene skal vises. Bare velg iPhone og andre mobile enheter med komplette nettlesere i Kampanjeinnstillingene for den aktuelle kampanjen i AdWords-kontoen. Da vil du få frem et nytt sett med avanserte alternativer for enhets- og operatørmålretting. De tilgjengelige alternativene vil variere basert på hvilket land som har blitt valgt for kampanjen.


Denne forbedrede målrettingen betyr at brukere får se mer relevante annonser. Annonsører som har et budskap som er rettet spesielt mot operatør eller mobilenhet, kan vise budskapet direkte til de rette brukerne. Dette kan være spesielt nyttig for annonsører som har destinasjonssider som har blitt optimalisert for en bestemt enhet, som har fakturaforhold til visse operatører eller som har utviklet mobilprogrammer for bestemte plattformer. Hvis du bruker en Android-telefon, vil du ikke se annonser for iPhone-programmer.

Vi gjør faktisk målretting av annonser for mobilprogrammer enklere for alle. Nå vil annonser som er knyttet til nedlasting av mobilprogrammer, bare vises på enheter som tilbyr disse programmene. Annonsen vil også vise en nedlastingskobling i stedet for en nettadresse. Annonsører tar ganske enkelt med itunes.apple.com/ eller market.android.com/ etterfulgt av programnavnet i annonsens synlige nettadresse. Da vises den automatisk som Last ned iPhone-program eller Last ned Android-program.

Vi håper disse nye målrettingsalternativene gir en bedre, mer relevant brukeropplevelse.