Vi har nettopp lansert AdWords Editor 8.5 for Windows og Mac. Denne versjonen har støtte for flere nye AdWords-funksjoner og gjør det enda enklere å administrere AdWords-kontoen. Blant nyhetene i versjon 8.5 er nye faner for å administrere målgrupper, visningsannonser opprettet med annonsemakeren og bildeannonser for WAP-mobil. Du finner den fullstendige listen over funksjoner og oppdateringer i versjonsmerknadene.

Hvis du allerede bruker AdWords Editor, blir du automatisk bedt om å oppgradere. Når du har installert den nye versjonen, må du laste ned kontoen igjen. Hvis du vil beholde kommentarer og upubliserte endringer, velger du alternativet for å sikkerhetskopiere før oppgraderingen når du blir bedt om å oppgradere, og importerer deretter sikkerhetskopifilen etter at kontoen er lastet ned.

Hvis du ikke bruker AdWords Editor, kan du lære hvordan du kan bruke den til å administrere AdWords-kontoen din og laste den ned fra nettstedet vårt. Besøk Brukerstøtte for å få mer informasjon og svar på spørsmål om AdWords Editor.

Skrevet av Wilfred Yeung - Product Manager og Jonas - Inside AdWords Teamet