Det nettbaserte annonseringsprogrammet AdWords ble lansert i 2000, kun noen få år etter at Larry og Sergey grunnla Google.  Historien om dette produktet er bokstavelig talt historien om dere, annonsørene og partnerne våre. Ambisjonene, kreativiteten og nytenkingen dere har vist har vært til stor inspirasjon i arbeidet med å bygge opp denne nye, nettbaserte verdenen i løpet av det siste tiåret.

Vi følte at den beste måten vi kunne markere denne milepælen på, var ved å gjøre ekstra ære på AdWords-annonsørene våre ved å sette fokus på deres historie og fremgang.  I forbindelse med 10-årsdagen til AdWords vil vi i desember utgi et verdenskart som presenterer de virksomhetene som ønsker å fortelle sin historie.  Du kan delta ved å sende oss din historie i skriftlig format (maks. 750 tegn) eller som YouTube-video (maks. tre minutter). Fortell litt om hvem du er, hva slags virksomhet du driver, hvordan virksomheten har vokst, og hvor mye nettbasert annonsering har hatt å si for fremgangen.

Gå til dette nettstedet for å lese mer og finne eksempelvideoer og instruksjoner for hvordan du sender inn bidrag. Vi kommer til å holde denne bloggen oppdatert med siste nytt om AdWords' tiårsdag.

Så, hvilken historie  kan du fortelle?

Skrevet av Jason Shafton og Jonas - Inside AdWords teamet