Den 8. juni vil vi i likhet med andre store nettselskaper som Facebook og Yahoo! aktivere IPv6 på våre hovednettsteder i ett døgn. Testen vil omfatte annonserings- og utgivertjenestene våre. Vennligst merk at dette ikke inkluderer AdWords, AdSense og DoubleClick. Google støtter IPv6 da dette er helt avgjørende for fremtiden til Internett. Internett er i ferd med å gå tom for adresser, og IPv6 er den beste løsningen.

De gode nyhetene er at flesteparten av Internett-brukerne ikke trenger å gjøre noe spesielt for å forberede seg til IPv6-dagen. Målingene per i dag tilsier at de aller fleste (99,95 %) brukerne ikke blir påvirket. I noen sjeldne tilfeller kan det være at enkelte brukere får problemer med tilkoblingen, men dette vil ofte skyldes enheter i hjemmenettverket som er feil konfigurert, eller som ikke virker som de skal. 

Vil du teste ut om tilkoblingen din er klar for IPv6? Gå til testnettstedet vårt. Her vil du få bekreftet om tilkoblingen er kompatibel med IPv6, og få tips om feilsøking dersom du skulle få behov for det. 

Les mer om IPv6 her, eller ler om verdens IPv6-dag her.


Skrevet av: Lisa Shieh, Product Marketing Manager
Publisert av: Mi Tu Le