Hei alle sammen! Etter mange globale innlegg i bloggen, er vi endelig tilbake med nyhetsbrevet.
Vi kommer sterkere tilbake med bedre innlegg enn noen gang. Dersom du har kommentarer eller tilbakemeldinger håper vi at du deler disse med oss

Ukens Mikroøyeblikk 

Visste du at vi i gjennomsnitt sjekker vår smarttelefon 150 ganger om dagen, og at dette kan utgjøre tilsammen 177 minutter med daglig mobilaktivitet? Var du også klar over at mobilsøk er i ferd med å forbipassere PC-søk i flere markeder? 

Det er derfor veldig viktig for deg som annønsør å være synlig i disse korte, men svært hyppige øyeblikkene med mobilaktivitet. På Google kaller vi dette for mikroøyeblikk, og er noe som med sikkerhet kommer til å øke i fremtiden. Les mer om dette her

Ukens Video

I dag introduserer vi vår nye  “Norske Mobilserie”. 

August tar for seg det globale mobile landskapet og Norge sin unike posisjon. Videre går han gjennom markedspenetrasjon og bruken av mobil, med fokus på julesesongen som er rett rundt hjørnet. En kort introduksjon til hvordan å lage en mobiloptimalisert mobilside vil også komme med.

Du finner videoen her (du kan allerede se hele serien). 

Ukens Fun Fact 

Vi liker nærhet! I bildet nedenfor kan du se noen av våre kollegaer som spiser lunsj og som sitter i et møte. Andre på bildet nyter en kvikk kaffepause i det åpne landskapet. Vi tror nemlig sterkt på at bruken av åpne dører, høye tak og flat struktur er lønnsomt for kreativitet. For at en idé du sitter på skal kunne blomstre, er det viktig med åpen kommunikasjon og direkte kontakt.
DOCKS_11 Floor_5.jpg
På samme måte må du nå mennesker til rett tid. Vi bringer deg nærmere kundene i de øyeblikkene som teller. For 70% av online forbrukere er; kvalitet, timing og merkevarens relevans de viktigste faktorene som påvirker deres oppfatning av et merke. Customer Match hjelper deg å nå de mest verdifulle kundene når de søker etter deg.