Velkommen til en ny utgave av Google Nordics-nyhetsbrev! Denne uken ønsker vi å holde det kort og godt ved å vise dere hvordan man enkelt kan holde seg oppdatert på Google annonsering og digital markedsføring. 

Google Partners

Google Partners er mer enn et merke som gjør det mulig å vise kunder at man har utmerket seg gjennom bruken av Google-produkter og digital markedsføring. Ved å bli Partner får du også mulighet til å ta del i Partner-miljøet hvor man kan møte andre aktører, dra nytte av flere resurser og få delta på ulike webseminarer. I tillegg har vi en videoserie kun for Partners hvor vi annenhver uke gir en produktoppdatering til Partners. Du kan se vår siste utgave av vår nyhetsoppdatering ved å benytte denne linken!

Think with Google

Think with Google er en annen platform vi tilbyr som er spesielt egnet dersom du ønsker å få ferske industriperspektiver, tilgang til nyttige guider og YouTube Ads Leaderboard - for å nevne et lite utvalg. Vi har en nordisk versjon som blir regelmessig oppdatert med resursser som er egnet og tilpasset det nordiske publikum. Dersom du er interessert i den globale versjonen, kan du utforske siden gjennom denne linken. Av de mange resursene som er tilgjengelige på denne plattformen, vil jeg spesielt anbefale å ta en titt på en nylig publisert artikkel som tar for seg våre 25 prinsipper for mobilshopping.

Skrevet av Antti Kauttonen, Google AdWords
Oversatt av Sara, Google AdWords