Etter vårt forrige innlegg om Googles innholdsnettverk, har mange av våre lesere kontaktet oss med ønske om mer informasjon om denne muligheten. Spørsmålet er hvordan man kan nå potensielle kunder når de besøker relevante nettsteder, leser på nettet, samt når de søker på Google. Iløpet av de nærmeste ukene vil vi komme med en rekke innlegg om Googles innholdsnettverk for å forklare i større detalj hvordan det fungerer, og hvordan du bruker det for å nå din målgruppe. Vi vil også komme inn på nye funksjoner og verktøy som hjelper deg å nå dine mål.

Som du kanskje vet er Googles innholdsnettverk alt fra store nettsteder til mer nisjepregete webområder, for eksempel blogger eller forum. Sammen når disse nettstedene nå flere Internett-brukere enn noe annet online nettverk på verdensbasis. Ved å annonsere i innholdsnettverket kan dere nå en større målgruppe og samtidig koble deres budskap til potensielle kunder som besøker disse sidene hver dag

I denne serien av innlegg vil vi snakke om å komme i gang på innholdsnettverket og sørge for at annonsene når potensielle kunder når de surfer på Internett. Vi vil dekke hvordan man sporer resultatene og ser hvilke nettsteder som gir deg konverterende klikk og potensielle kunder. Vi vil også snakke nærmere om hvordan man oppretter og viser bildeannonser, noe som kan komplimentere tekstannonser og være en spennende ny mulighet for annonsører.

I mellomtiden, hvis du allerede annonserer med AdWords og ønsker å lære mer om hvordan du publiserer annonser i innholdsnettverket, kan du klikke her for mer informasjon. Hvis du ikke annonserer med AdWords, men vurderer å komme i gang kan du følge denne linken.

Takk for din oppmerksomhet.