I dette innlegg skal vi ta en kort titt på fanen Annonser i AdWords. Under denne fanen kan du vise og redigere alle annonsene dine, samt sjekke deres status og resultater. I det nye AdWords-grensesnittet har du tilgang til denne fanen på annonsegruppe-, kampanje- eller kontonivå.

Som i de andre tabellene i det nye grensesnittet, kan du redigere direkte i tabellen, tilpasse kolonner og filtrere annonsene i Annonser-fanen. En funksjon vi har lagt til i det nye grensesnittet er muligheten for å se hvilke annonser som venter på godkjenning. I det forrige grensesnittet kunne du bare se når annonser ikke hadde blitt godkjent, men i det nye grensesnittet kan du se om de venter på evaluering eller om de har blitt godkjent. Nå kan du enkelt se om annonsen er kvalifisert for visning på Google-nettverket.

Du kan bruke filtrering for raskt å finne alle annonser som venter på evaluering. Klikk på "Filter og visninger", og velg "Filtrer annonser". I rullegardinmenyen velger du "Godkjenningsstatus", og merker av i boksen "Venter". Klikk på "Bruk", og tabellen vil vise annonser som venter på godkjenning.

(klikk for å vise større bilde)

Du kan gjøre det samme for annonser som ikke er godkjente. Hvis du har en annonse som ikke er godkjent, kan du klikke på bobleikonet i Status-kolonnen for å se årsaken til at den ikke ble godkjent


(klikk for å vise større bilde)

Vi har også nylig lagt til Visningsannonsebyggeren i det nye grensesnittet. Du kan få verktøyet i dag ved å klikke på Ny annonse, og deretter velge Visningsannonsebygger. Hvis du har hatt lyst til å utvide kampanjene ut over tekstannonser, men ikke har hatt tid til å lage en visningsannonse fra bunnen av, er dette et verktøy du kan forsøke.

Vi håper du synes fanen Annonser er nyttig når du skal administrere dine AdWords-kampanjer.