Det nye grensesnittet hjelper deg med å fokusere på data som er viktige for deg, med verktøy som filtre og kolonner som kan tilpasses. Hadde det ikke vært flott hvis du i stedet for å søke etter viktige endringer, kunne få tilsendt et varsel når det skjer en endring som du er interessert i?

Nettopp derfor har vi lansert en ny funksjon som heter tilpassede varsler. Tilpassede varsler hjelper deg med å holde deg oppdatert om kontoens resultater ved at de varsler deg når viktige endringer skjer i kontoen.

La oss for eksempel si at du ønsker å vite når det er en topp i visningene for de merkede søkeordene. Da navigerer du til annonsegruppen for merkede søkeord og velger fanen Søkeord, klikker på Flere handlinger og deretter Opprett et tilpasset varsel.


Et eksempel kan være at du ønsker å bli varslet når en kampanje er i ferd med å nå budsjettgrensen. For å definere dette varselet må du først gå til Alle Internett-kampanjer. Under Flere handlinger velger du Opprett et tilpasset varsel. Du kan angi 90 % for «Prosentandel som er brukt av det daglige budsjettet» for en bestemt kampanje eller for alle kampanjene i kontoen.

Motta varsler

Når du har definert et varsel, vil AdWords være på utkikk etter endringer. Når et varsel utløses, vises det i meldingsdelen øverst i kontoen. Du kan da forkaste varselet, eller du kan klikke på Vis for å se de delene av kontoen som utløste varselet. Hvis du angir at du vil varsles via e-post, behøver du ikke en gang å logge på. Du mottar en e-post når viktige endringer skjer.

Administrere tilpassede varsler

Hvis du vil se på varslene du allerede har definert, velger du Administrer tilpassede varsler på menyen Flere handlinger. Du kan vise alle varslene du har definert for kontoen, ved først å gå til Kampanjer-fanen i Alle Internett-kampanjer.

Når du administrerer varslene, kan du gjøre en rekke endringer som å pause eller slette et varsel. Du kan også endre innstillingene for et varsel ved hjelp av linjeredigering. Og du kan aktivere eller deaktivere varsling via e-post for et bestemt varsel.